panas Produk

Naon Urang Naha

24 Rongga 19g Botol Preform kapang Pikeun murni Botol Cai

24 Rongga 19g Botol Preform kapang Pikeun murni Botol Cai

Gancang Rincian Shaping Mode: Preform kapang Produk Bahan: Produk Plastik: preform siap kapang inti jeung bahan Rongga: S136 preform kapang: ...

Piaraan Preform kapang Jeung Hot runner kapang

Piaraan Preform kapang Jeung Hot runner kapang

Gancang Rincian Shaping Mode: Plastik Bahan suntik kapang Produk: Steel Produk: sertifikasi bungkusan Médis: ISO9001: 2008 Categories: peti bungkusan Produk ...

Suntik palastik PP Food Ipis Besar Wadahna kapang

Suntik palastik PP Food Ipis Besar Wadahna kapang

Gancang Jumlah Rincian Modél: ngaropéa Shaping Mode: Plastik suntik kapang Bahan Produk: Steel Produk: Rumah Tangga kapang Produk bahan: P20 / 718 / 738 / NAK80 / S136 Produk ...

Cina Dipaké kapang Kantor Plastik Kursi kapang

Cina Dipaké kapang Kantor Plastik Kursi kapang

Gancang Rincian Shaping Mode: Plastik suntik kapang Bahan Produk: Metal Produk: Vehicle kapang kapang Kahirupan: 500k mun 1000k nembak Surface ...

Palastik dijieun samet India Harga / plastic Kursi suntik Mesin molding

Palastik dijieun samet India Harga / plastic Kursi suntik Mesin molding

Gancang Rincian Shaping Mode: Plastik suntik kapang Bahan Produk: Steel Produk: palastik ngaran korsi kapang: korsi kapang palastik Rongga: 1 ...

Toilét Cover kapang suntik Murah kapang

Toilét Cover kapang suntik Murah kapang

Gancang Rincian Shaping Mode: Plastik suntik kapang Bahan Produk: Steel Produk: Rumah Tangga Perkakas Nami: Jieun suntik kapang Plastik Ngaran Produk: ...

Taros Kami

Ngahubungan Us Pikeun Daptar Harga, Pidio, Gambar jeung sajabana Lamun anjeun mibanda patalékan, Mangga Marilah urang nyaho. Urang Badé Waler Anjeun Dina Jam 12!

Tentang Kami

Propil Company

Propil Company

grup Zanbond mangrupa parusahaan manufaktur terpadu, specializing dina ngembangkeun, desain, pabrik industri suntik plastik sarta salah sahiji jalur produksi utama urang téh kapang plastik, sapertos kapang komoditi, panerapan rumah tangga, botol piaraan preform kapang, kapang Toys jeung pipa PVC pas kapang teras salajengna. kantor kami aya dina Ningbo. Propinsi Zhejiang Cina nu deukeut ka Shanghai & Hangzhou, éta pisan merenah pikeun transportasi. Jeung pabrik urang aya dina Huangyan, nu ngarupakeun kota produksi ...

Inpo nu leuwih

Produk panganyarna

750g 18.9L 5 preform galon piaraan

750g 18.9L 5 preform galon piaraan

Pitur 1) 100% bahan 2 anyar) High transparansi 3) High kateguhan 4) ukuran beuheung Béda jeung beurat (atos kalawan sarat konsumén) 5) Urang bisa ngahasilkeun preforms di nurutkeun kalawan customer sarat husus sanggeus muka molds anyar atanapi modifying molds kami aya 6 ) kelir béda bisa milih (bulao, beureum, jelas, ...

Maca deui
produsén cap plastik, Cina cap palastik kapang

produsén cap plastik, Cina cap palastik kapang

Gancang Rincian Shaping Mode: Plastik Bahan suntik kapang Produk: Steel Produk: palastik Ngaran cap kapang Produk: botol cap kapang Desain software: kapang hirup CAD: 250000-300000shots Surface perlakuan: Polishing runner: Hot runner \ Tiis runner Bahan: suntik OEM ODE Plastik kapang Kaunggulan 1. harga kalapa 2. Kontinyu rojongan jasa 3. Kalayan euyeub ...

Maca deui
28mm beuheung pepet Preform kapang, suntik kapang pikeun Preform, Mineral Botol Cai Preform kapang

28mm beuheung pepet Preform kapang, suntik kapang pikeun Preform, Mineral Botol Cai Preform kapang

Gancang Rincian Shaping Mode: Preform Bahan kapang Produk: Steel Produk: pepet preform kapang Bahan: hirup kapang S136: Leuwih 5 juta kali Preform kapang pitur 1. pelat kapang anu P20 baja jeung pre-hardening process.Core, Rongga na beuheung screw dijieun tina S136 kakuatan tinggi anti corrosive stainless steel, anu leuwih hade tinimbang ...

Maca deui