Produk Panas

Apa kita nuruti

24 Cavity 19g Botol Preform Mold Kanggo Pure Botol Air

24 Cavity 19g Botol Preform Mold Kanggo Pure Botol Air

Rincian Mode Shaping: Preform Mould Product Material: Produk Plastik: preform siap cetakan inti lan rongga materi: S136 preform jamur: ...

Mould Preform Pet karo Panas Runner Mould

Mould Preform Pet karo Panas Runner Mould

Rincian Ringkas Shaping Mode: Injeksi Plastik Bahan Produk: Produk Baja: Certification Packaging Kemasan: ISO9001: 2008 Kategori: Kontainer Kemasan Produk ...

Plastik Injection Pp Food Mold Wall Container Mold

Plastik Injection Pp Food Mold Wall Container Mold

Cepat Details Model Number: Customized Shaping Mode: Plastic Injection Mould Product Material: Produk Baja: Produk Rumah Tangga Bahan Mould: P20 / 718 / 738 / NAK80 / S136 Produk ...

Cina Digunakan Mould Plastik Kursi Kantor Mold

Cina Digunakan Mould Plastik Kursi Kantor Mold

Rincian Details Shaping Mode: Plastic Injection Mold Product Material: Metal Product: Vehicle Mold Mold Life: 500k to 1000k shots Surface ...

Kursi plastik Molded India Presisi / plastik kursi Mesin Injeksi Molding

Kursi plastik Molded India Presisi / plastik kursi Mesin Injeksi Molding

Cepet Rincian Mode Shaping: Injeksi Plastik Bahan Produk: Produk Baja: Nama kursi cetakan plastik: cetakan bangku plastik kursi: 1 ...

Toilet Cover Mold Cheap Injection Mold

Toilet Cover Mold Cheap Injection Mold

Rincian Mode Shaping: Mould Injeksi Plastik Produk Bahan: Produk Baja: Peralatan Rumah Tangga Nama: Buat Mould Injeksi Plastik Nama Produk: ...

Hubungi Kami

Hubungi Kami Kanggo Daftar Harga, Video, Gambar dll. Yen Sampeyan Duwe Sembarang Pitakonan, Mangga Mari Kita Ketahui. Kita Bakal Jawab Sampeyan Ing Jam 12!

Babagan awake dhewe

Gambar Company

Gambar Company

Kelompok Zanbond minangka perusahaan manufaktur terintegrasi, khusus ing pengembangan, desain, manufaktur industri injeksi plastik lan salah sawijine garis produksi utama kita yaiku cetakan plastik, kayata cetakan komoditas, peralatan rumah tangga, cetakan jamur pet peliharaan, cetakan mainan lan cetakan pipe pvc lan liya-liyane. Kantor kita ing Ningbo. Provinsi Zhejiang, China sing cedhak karo Shanghai & Hangzhou, iku trep banget kanggo transportasi. Lan pabrik kita ana ing Huangyan, sing dadi kutha produksi ...

Info liyane

Products Latest

750g 18.9L 5 galon pet preform

750g 18.9L 5 galon pet preform

Fitur 1) 100 2 anyar materi) Dhuwur jèmbrèng 3) Dhuwur kateguhan 4) Ukuran gulu sing beda-beda lan bobot (sesuai karo pelanggan requirement) 5) Kita bisa ngasilaké preforms ing miturut syarat khusus customer sawise mbukak cetakan anyar utawa ngowahi cetakan kita ana 6 ) werna sing bisa dipilih (biru, abang, cetha, ...

Read More
Pabrik plastik topi, Cina plastik cap cetakan

Pabrik plastik topi, Cina plastik cap cetakan

Cepat Rincian Mode Shaping: Plastic Injection Mould Product Material: Baja Produk: cetakan plastik cetakan Nama Produk: botol cetakan cetakan Perangkat lunak desain: CAD Cetakan gesekan: 250000-300000shots Surface perawatan: Polishing Runner: Hot Runner Keuntungan Mould 1. Rega pesaing 2. Dukungan layanan terus 3. Kanthi sugih ...

Read More
28mm Neck PET Preform Mold, Injection Mold for Preform, Mineral Water Bottle Preform Mold

28mm Neck PET Preform Mold, Injection Mold for Preform, Mineral Water Bottle Preform Mold

Cepet Rincian Mode Shape: Preform Mould Product Material: Baja Produk: PET preform cetakan Material: S136 Mould gesang: Swara 5 yuta kaping Preform cetakan fitur 1. Piring cetakan yaiku baja P20 kanthi pre-hardening process.Core, rongga lan tengkuk gulu digawe saka stainless steel anti-corrosive S136, sing luwih apik saka ...

Read More